***Suspendarea Presedintelui o gogorita inepta***

In jos

***Suspendarea Presedintelui o gogorita inepta***

Mesaj Scris de Beauclaire la data de Dum Oct 14, 2012 10:41 pm

---Nu stiu dece R Turcescu tine neaparat sa se faca de cacat lansand o poveste, practic, de nerealizat!
Aseara, conu' Rogert a lansat ideea cum ca puterea intentioneaza sa initieze o noua suspendare a presedintelui, la o data care sa aduca referendumul demiterii simultan cu alegerile generale! Turcescu ori e naiv, ori bate campii pentru ca face abstractie de faptul ca precedentul referendum a fost un esec a carui consecinte au fost repunerea in drepturi a CCR, curte care nu mai poate fi pusa la zic cu ultimatuumul unei decizii in termen prestabilit (24ore), aceasta putandu-se pronunta dupa 30-60 zile si numai dupa ce ar primi rezultatul cercetarilor efectuate de catre o comisie parlamentara care ar trebui sa gaseasaca si sa argumenteze o incalcare grava a constitutiei de catre presedinte si asta in contextul in care presedintele tace!
Pe dealta parte, a miza pe asigurarea quorumului datorata alegerilor generale, e tot o tampenie pentru ca alegatorul nu poate vota referendumul in aceeasi sectie de vot ca si la generale! Legea spune ca in cazul simultaneitatii celor doua scrutinuri, se organizeaza sectii de vot separate si nimeni nu poate fi obligat sa le viziteze pe amandoua! Peste toate astea mai trebue adaugat si faptul ca frauda a devenit un lux pe care mai nimeni nu s-il mai poate asuma!
Chiar daca am admite ca s-ar realiza quorumul, rezultatele guvernarii nu reusesc sa acopere dorinta de schimbare a presedintelui cu un cacarau facut zob in interimatul de asta vara!
Turcesu speculeaza pe faptul ca o reusita ar pune cacaraul sa numeasca viitorul premier dar uita ca abuzurile din vara trecuta nu se mai pot repeta, tot asa cum neglijeaza si faptul ca validarea noului premier nu intra in portofoliul actualei majoritati ci in a celei rezultate dupa alegeri

Beauclaire

Mesaje : 3
Reputatie : 0
Data de inscriere : 14/10/2012

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum